Rebić je zbog mijenjanja kopački hit na društvenim mrežama. Dobio je siroti već i par memeova

Već su u TV studiju nakon utakmice komentirali kako je neshvaljivo da netko u 38. minutu ode s terena mijenjati kopačke. A uskoro je krenuo internet

Croatia's forward Ante Rebic gestures during the UEFA EURO 2020 round of 16 football match between Croatia and Spain at the Parken Stadium in Copenhagen on June 28, 2021. (Photo by STUART FRANKLIN / POOL / AFP)
FOTO: AFP

“Nikad nisam gledao ovako čudnu utakmicu”, kazao je Robert Prosinečki u HRT-ovom studiju nakon večerašnjeg ispadanja Hrvatske s Eura. “Jesmo li gledali jednu od najboljih utakmica u povijesti nokaut faze Europskih prvenstava? Vjerojatno, ali gledali smo i dokaz da utakmice nekada mogu zaživjeti vlastitim životom i oteti se pokušajima analize i interpretacije”, napisao je pak Luka Kostić u analizi maloprije objavljenoj na Telesportu.

Anton Samovojska, jedan od komentatora u HRT-ovoj emisiji Europeo nekoliko se puta vraćao na uistinu neobične trenutke u kojima su primili dva gola; prvo je Ante Rebić išao mijenjati kopačke, a onda je Joško Gvardiol otišao popiti vode. To je neshvatljivo, komentirao je Samovojska detalje koji su osvojili najviše pažnje i na društvenim mrežama.

Rebić je već dobio i nekoliko memeova, a fore se masovno dijele po Twitteru i Facebooku: