Ronaldo primio nagradu za najboljeg strijelca Španjolske pa najavio odlazak iz Reala

Portugalcu ugovor vrijedi do 2018. godine, čini se da ga neće produljiti

FOTO: AFP

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo u ponedjeljak je u Madridu dobio nagradu za najboljeg strijelca prošle sezone u španjolskom prvenstvu, Pichici, a prilikom toga otkrio je do kad namjerava igrati za Real.

“U Španjolskoj sam šest godina. Toliko sam bio i u Manchester Unitedu i to mi je bilo lijepo iskustvo, i liga je odlična, ali je za mene Primera najbolja na svijetu i privilegija je igrati ovdje. Želim ovdje biti još dvije godine. Toliko mi još vrijedi ugovor i želim sve dati od sebe u tom periodu”, poručio je Ronaldo.

Nagradu je očekivano posvetio momčadi, trenerima i ostalom osoblju kluba te je izrazio nadu da će ih navijači i dalje podržavati.

https://www.youtube.com/watch?v=EwRsCbEtE_M

“Dat ćemo sve od sebe da donesemo naslove i Ligu prvaka”, rekao ja Portugalac.

Messi i Ancelotti

I dok je očekivano trofej Di Stefano za najboljeg igrača lige pripao Lionelu Messiju, zanimljivo je i to da je za najboljeg trenera izabran Carlo Ancelotti, koji je krajem te sezone dobio otkaz u Real Madridu.

https://www.youtube.com/watch?v=rvO_pj08Ih4

Osim njih nagrađan je i Barcelonin Claudio Bravo (najbolji vratar), te Realov branič Sergio Ramos. Njemu je pripala nagrada Luis Aragones za najboljeg igrača španjolske reprezentacije. Espanyol i Atletico Madrid dobili su nagrade za fair play.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=SGtUmJu9whU