Rukometaši Zagreba večeras dočekuju favorizirani PSG

PSG spada među glavne favorite za naslov europskog prvaka

FOTO: PIXSELL

Rukometaši ‘vječnog’ hrvatskog prvaka PPD Zagreba večeras s početkom u 18.45 u rasprodanoj Areni odigrati će utakmicu 11. kola skupine A Lige prvaka protiv jedne od najboljih svjetskih momčadi Paris Saint-Germaina koju trenira hrvatski trener Noka Serdarušić.

PSG spada među glavne favorite za naslov europskog prvaka. Momčad predvodi Nikola Karabatić, čovjek koji je itekako dobro poznat hrvatskoj publici.

Na vratima je strah i trepet hrvatske rukometne reprezentacije Titi Omeyer, a kad njima pridodamo genijalce kao što su Mikkel Hansen, Daniel Narcisse, Luc Abalo, Luka Karabatić, Igor Vori, William Accambray ili Henrik Møllgaard, onda je i rukometnom laiku jasno da će večeras 15 tisuća gledatelja u rasprodanoj Areni svjedočiti rukometnom spektaklu.

Parižani favoriti, ali…

PSG je, naravno, favorit u ovom dvoboju. Pariški rukometni svemirski brod, kako mediji znaju tepati PSG-u, u Zagrebu ima za cilj osvojiti Arenu.

Međutim, nastupi PSG-a u Ligi prvaka dokaz su da skupina genijalnih pojedinaca ne znači nužno i nepobjedivu momčad.

Premda je Pariz drugi su skupini, uvjerljivi porazi od Veszprema i Flensburga (20:28, 32:37), malo su ih uzdrmali, no u nastavku sezone možemo očekivati njihova prava izdanja.

OBAVIJEST: Arena Zagreb je RASPRODANA!!! Lavove će u srijedu bodriti 15200 navijača! Hvala svima na ukazanom interesu!…

Gepostet von RK Zagreb am Montag, 8. Februar 2016

Nešto će se pitati i PPD Zagreb koji su ove sezone pokazali i dokazali kako itekako mogu pomrsiti račune svima. Arena je teško osvojiva tvrđava za svakoga i Karabatić, Vori i društvo morati će se dobro potruditi ako se misle odnijeti bodovi iz Zagreba.

Dobra vijest za Vujovića je povratak Stipe Mandalinić nakon osam mjeseci pauze zbog teške ozljede prednjih križnih ligamenata. No, upitna je njegova spremnost, kao i spremnost povratnika od ozljede Josipa Valčića, Kauboja koji su nastupili na EP-u u Poljskoj i i Makedonca Velka Markoskog, isto zbog nastupa na smotri najboljih europskih reprezentacija.

Sve u svemu, očekuje nas prava rukometna poslastica nakon koje će se, nadamo se, veseliti naši rukometaši.

Untitled