Splitski trener Vulić i kapetan Zagorac zadovoljni bodom iz 'ništa-ništa utakmice'

"Ovo je definitivno najnezanimljiviji derbi do sada", tvrdi kapetan Splita

19.07.2015., stadion Poljud, Split - MAXtv Prva HNL, 2. kolo, HNK Hajduk - RNK Split. Danijel Zagorac, Chung Woon. 
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nogometaši Splita i Hajduka podijelili su bodove odigravši 0-0 u derbiju Sv. Duje u sklopu 2. kola hrvatskog nogometnog prvenstva. Utakmicom i bodom zadovoljan je bio trener gostujuće momčadi Zoran Vulić.

“Hajduk je bio bolji prvih 45 minuta , mi u drugom poluvremenu. Hajduk nam nije napravio pravu šansu, dobro smo stajali na terenu. Računali smo da Hajduk igra Europu, da ima umorne i mlade igrače. Dali smo im inicijativu u prvom dijelu, znali smo da u nastavku neće moći igrati u istom ritmu.”

Ništa-ništa

“Bili smo bolji, imam osjećaj da smo mogli i trebali napraviti nešto više u drugih 45 minuta. Nedostajao nam je završni pas da bi opasnije zaprijetili, ali sve u svemu ovo je za nas veliki bod”, izjavio je Vulić po završetku utakmice koja i nije pružila mnogo toga za vidjeti navijačima na Poljudu.

“Možemo stvarno reći da je bilo ništa – ništa, a ne 0:0, nije bilo ozbiljnije šanse na utakmici, tako da je na koncu ishod više nego realan. Ovo je definitivno najnezanimljiviji derbi do sada, ali mi možemo biti zadovoljni, bod na Poljudu je uvijek dobar – kazao je Splitov kapetan Danijel Zagorac.