Sudeći prema ovim snimkama, navijači Reala nikako Piqueu ne mogu oprostiti šalu na Ronaldov račun

Osim što su ga vrijeđali na ulasku u bus, navijači su ga izviždali tijekom treninga

FOTO: Screenshot

Navijači Reala u dobroj su se mjeri potrudili izvrijeđati Barceloninog braniča Gerarda Piquea koji je trenutno na reprezntivnom okupljanju. Pique je, podsjetimo se, tijekom proslave trostruke krune bocnuo Cristiana Ronalda kada je zahvalio pjevaču Kevinu Roldanu za nadahnuće koje im je pomoglo u osvajanju tih naslova.

Kolumbijski je pjevač, naime, nastupio na proslavi Ronaldovog 30. rođendana istu noć kada je Real doživio visoki 4:0 poraz od Atletico Madrida.

Zviždali mu na treningu

https://www.youtube.com/watch?v=xz-Jb9H8urY

– Hvala Kevinu Roldanu. S tobom je sve počelo – rekao je Pique na proslavi, na što mu je pjevač zahvalio na sjajnoj promociji. Realovi igrači također nisu zamjerili ovaj ispad Barceloninom nogometašu. Dani Carvajal je poručio kako to ne smatra uvredljivim, dok su Casillas, Ramos i Isco odbili dati komentira. No, zato su navijači pokazali što misle o tome.

https://www.youtube.com/watch?t=88&v=1sqwpPIO3XU

Osim što su ga vrijeđali na ulasku u autobus, navijači Reala su ga izviždali tijekom treninga i to svaki put kad je dodirnuo loptu. Pique se s reprezentacijom nalazi u gradu Leonu koje je veliko uporište Realovih navijača. Španjolska, inače, u petak igra prijateljsku utakmicu s Kostarikom.