Sve je jasnije zašto Inter odugovlači s prodajom Kovačića Liverpoolu (za kojeg sada traže i Škrtela)

Rodgers smatra Kovačića bitnim dijelom veznog reda momčadi s Anfielda

FOTO: AFP/AFP

Inter neće Liverpoolu prodati Matae Kovačića za manje od 25 milijuna eura, osim ukoliko u suprotnom smjeru ne pođe Martin Škrtel. To su najnovije informacije koje dolaze iz Italije, a plasirala ih je La Gazzetta dello Sport. Razlog tome je što su u Interu još uvijek svjesni pogreške koju su učinili kada su prodavali Philippea Coutinha. Naime, Liverpool je za njega dao, kako se kasnije pokazalo s obzirom na njegovu formu, samo 13 milijuna eura.

Što se tiče Škrtela on je nedavno izjavio kako mu je novi ponuđeni ugovor neprihvatljiv zbog čega ga nije potpisao. Prema svemu sudeći, odlazak hrvatskog reprezentativca iz Intera mogao bi postati jedna od većih ljetnih transfer saga. Kada je u pitanju interes Liverpoola izgledno je da on postoji što su priznali i u Interu.

Odlazak Gerrarda

Prema informacijama koje su procurile prošlog tjedna cijeli ovaj transfer ovisi o tome tko će biti na klupi engleskog kluba sljedeće sezone, tj. hoće li Brendan Rodgers ostati ili ne jer je Kovačić upravo njegova velika želja. Rodgers u svojim kombinacijama Kovačića smatra bitnim dijelom veznog reda momčadi s Anfielda, posebice zbog odlaska Stevena Gerrarda kojeg su ipak djelomično nadopunili dolaskom Jamesa Milnera.

https://www.youtube.com/watch?v=eNOf7wY1gXM