Trener Hajduka kaže da ih je Slovan pobijedio sretnim golom (a to ga jako smeta)

Slovan je porazio Hajduk s 1-0 u doigravanju Europske lige

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Splitski Hajduk poražen je na gostovanju kod češkog Slovana iz Libereca 1-0 u prvoj utakmici doigravanja Europske lige, a nakon tog susreta trener Bijelih Damir Burić istaknuo je kako vjeruje u preokret u uzvratu i rekao da je češka momčad sretno zabila.

`Pogodak je sve uništio`

“Za jednu utakmicu u gostima imali smo jako dobre prilike, ali jako me smeta ovaj pogodak pri kraju utakmice. Imali smo rezultat i praktički je sve bilo gotovo. Bili smo organizirani, a taj pogodak je uništio cijelu našu dobru igru”, prenosi Burićevu izjavu HRT.

Jedna situacija je presudila

Trener Hajduka zadovoljan je igrom svoje momčadi u određenim aspektima: “Pokazalo se da su vrlo jaki u prekidima. Dosta toga smo spriječili i stajali smo jako dobro na terenu. No, dogodi se jedna situacija u kojoj lopta dođe do njih i sretno zabiju pogodak, a mi tu sreću večeras nismo imali.”

Uzvratna utakmica igra se za tjedan dana u Splitu, a Burić se nada da će tamo Bijeli izboriti rezultat za Europsku ligu. “Mi ćemo naravno dobro analizirati ovu utakmicu, ali prije svega ja vjerujem u ovu momčad koja je odigrala jako dobro i držala se svega što smo se dogovorili. Žao mi je što se nisu nagradili, ali ima još jedna utakmica i to u Splitu”, završio je.