Trener Newcastlea kaže da Manchester United nije dosadan, Van Gaal žali što nije uspio zadržati vodstvo

'Nismo zbog suca ostali bez pobjede', kazao je Van Gaal

Manchester United's Dutch manager Louis van Gaal arrives ahead of the English Premier League football match between Newcastle United and Manchester United at St James' Park in Newcastle-upon-Tyne, north east England on January 12, 2016.  AFP PHOTO / OLI SCARFF

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 75 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. / AFP / OLI SCARFF
FOTO: AFP

Newcastle United i Manchester United odigrali su 3-3 u 21. kolu Premier lige. Gosti su imali vodstvo 2-0 i 3-2, ali na kraju je završilo bez pobjednika (3-3). Paul Dummett, igrač Newcastlea i strijelac posljednjeg, izjednačujućeg pogotka na utakmici, bio je oduševljen rezultatom:

“Ovaj rezultat za nas je kao pobjeda. Uspjeli smo doći do boda koji je za nas kao pobjeda,” kazao je Dummett za BT Sport.

“Odlična utakmica za neutralne gledatelje”

Oduševljen je bio i Steve McClaren, trener domaće momčadi koja se nakon 21 odigranog kola nalazi na 18. mjestu, u zoni ispadanja:

“Ljudi govore da je Manchester United dosadan, a da nama nedostaje karaktera. Mnogi su mislili da će biti 0-0, a završilo je 3-3. Bila je to odlična utakmica za neutralne promatrače, ali za nas trenere kao srčani udar,” kazao je McClaren.

“Ranije smo trebali sve završiti”

“Propustili smo ranije osigurati utakmicu,” kazao je trener Manchester Uniteda Louis van Gaal, osvrnuvši se na situaciju nakon koje je dosuđen jedanaesterac za Newcastle iz kojeg je rezultat izjednačen na 2-2.

https://www.youtube.com/watch?v=BqwowiRocI8

“Sudac je dosudio jedanaesterac nakon jednog dvoboja. Vidjeli ste kako je Mitrović (Newcastle) gurao ruku prema glavi Smallinga. Kada obojica to rade, ne možete se odlučiti čija je reakcija gora. Nismo zbog suca ostali bez pobjede, već zbog sebe.”