U Zagreb stigli rezultati UEFA-ine dopinške kontrole. U Dinamu zadovoljni onime što piše

Uzorci su uzeti desetorici igrača prije dva tjedna

08.12.2015., pomocni teren Hitrec-Kacian, Zagreb - Trening igraca GNK Dinama uoci sutrasnje utakmice 6. kola Lige prvaka protiv Bayern Muenchena. 
Josip Pivaric, Domagoj Antolic, Arvin Hodzic, Gordon Schildenfeld, Marko Rog, Marko Pjaca, El Arabi Hilal Soudani, Paoulo Machado, Jeremy Taravel, Goncalo Santos, Leonardo Sigali, Junior Fernandes, Endri Cekici, Ante Coric. 
Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Nogometaše Dinama prije dva tjedna posjetila je UEFA-ina antidopinška agencija, a sada su stigli nalazi i kako javljaju iz kluba svi su negativni.

“Modri su dobili rezultate testiranja 10 igrača koji su prije 15-ak dana podvrgnuti testovima i očekivano su svi nalazi negativni”, stoji u priopćenju kluba u kojem su podsjetili i na to da se radilo se o ‘out of competition’ kontroli Uefe jer su uzorci uzeti na treningu, a ne na, odnosno, nakon utakmice.

Slučaj Arijana Ademija

Nakon utakmice s Arsenalom i pozitivnog nalaza Arijana Ademija, kako je poznato, Dinamovom kapetanu izrečena je četverogodišnja zabrana igranja. Drugi pozitivni nalazi značili bi i izbacivanje Dinamove momčadi iz Lige prvaka, no modri su ispali i bez toga.