Ugledni francuski dnevnik je izabrao najomraženije nogometaše današnjice. Diego Costa predvodi listu

Trojica nogometaša najviše sklona simuliranju su Busquets, Robben i Valbuena

FOTO: Screenshot

Ugledni francuski sportski dnevnik L’Equipe objavio je u ponedjeljak zanimljivu listu najomraženijih, najarogantnijih i najgrubljih nogometaša današnjice.

Trenutno najomraženijim nogometašem na svijetu L’Equipe je proglasio napadača Chelseaja Diega Costu. Izbor francuskog dnevnika i ne čudi kad se uzme u obzir da se Brazilac sa španjolskom putovnicom od dolaska u Premier ligu istaknuo nizom prljavština zbog kojih je u nekoliko navrata bio i suspendiran.

https://www.youtube.com/watch?v=UeoptXhLdWo

Terry, Balotelli, Bendtner…

Uz bok Costi, L’Equipe je stavio i njegova suigrača iz Chelseaja Johna Terryja, kontroverznog talijanskog napadača Marija Balotellija, te nepodopštinama sklonog Danca Nicklasa Bendtnera.

U kategoriju najvećih nasilnika na nogometnim travnjacima poznati je dnevni list svrstao bosanskohercegovačkog reprezentativca i nekadašnjeg igrača NK Zagreba Emira Spahića, te Nizozemca Nigela De Jonga i Brazilca Brandaa.

Najarogantniji nogometaši današnjice za L’Equipe su napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović, zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo, te veznjak Manchester Cityja Samir Nasri. I konačno, trojica nogometaša najviše sklona simuliranju prekršaja su Sergio Busquets iz Barcelone, Arjen Robben iz Bayerna i Mathieu Valbuena iz Lyona.