Ujedinjeni malonogometni prvoligaši krenuli su u borbu protiv čelnika HNS-a koje nazivaju karcinomom hrvatskog sporta

"Očito je da HNS-u smeta borba protiv stanja koje vlada", poručuju iz Splita

28.08.2012., stadion Ljudski vrt, Maribor, Slovenija – Uzvratna utakmica doigravanja za ulazak u skupinu Lige prvaka, NK Maribor – GNK Dinamo. Slavlje delegacije HNS-a i Dinama nakon utakmice zapocelo je u autobusu sa sampanjcem. Zdravko Mamic, izvrsni predsjednik GNK Dinamo, Davor Suker predsjednik HNS-a. Photo: /
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

U hrvatskom nogometu opet vrije. Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) donio je u srijedu još jednu odluku koja je izazvala šok napravila gotovo nemoguće – ujedinila najveće rivale!

Izvršni odbor je iz Komisije za mali nogomet smijenio Ivu Zokovića, inače predsjednika MNK Split Tommy. Izazvalo je to bijes ne samo u splitskom klubu, već kod svih prvoligaša, uključujući i najvećeg Tommyjeva rivala – MNK Nacional. Splićani su uvjereni da je Zoković smijenjen jer se cijela momčad prije nekoliko dana učlanila u Hajduk i na taj način pružila podršku klubu s Poljuda.

‘Čekamo udar na naš klub’

Oglasio se najprije na društvenim mrežama Nacional, nazvavši cijelu ovu priču lakrdijom i sramotom. Iz kluba je stigla i velika najava koja bi mogla dodatno ražestiti HNS-ove moćnike.

“Idući tjedan cijeli Nacional Zagreb će se učlaniti u Hajduk, a nakon toga čekamo udar na naš klub”, objavio je Nacional na Facebooku.

EKSKLUZIVNO!!!Ivo Zokovic je smjenjen na inzistiranje izbornika Mate Stankovica i to zbog privatnog sukoba sa istom jer…

Gepostet von Nacional Zagreb FC am Mittwoch, 24. Februar 2016

Uskoro su se priopćenjem javili i iz MNK Split Tommy, izrazivši zatečenost smjenom svoga predsjednika, a posebno obrazloženjem da Zoković ne radi svoj posao.

“Koliku dozu drskosti i bahatosti treba imati da za čovjeka koji je na svojim leđima 31 godinu iznio klub i koji je od njega napravio najtrofejniji hrvatski klub (8 nacionalnih prvenstava, 8 kupova, 2 puta 3. mjesto u Europi), netko kao razlog navede da ne radi svoj posao”, pitaju se Splićani u priopćenju.

‘Borba za boljitak’

“Očito je da HNS-u smeta borba protiv stanja koje vlada u samom HNS-u. Na njihovu žalost, borba je tek počela i FC Split Tommy žestoko će se uz Hajduk boriti za boljitak nogometa i futsala u Hrvatskoj!!! Dosta je više prikazivanja borbe za boljitak hrvatskog nogometa kao animoziteta sjevera i juga. Gospodo, sjever i jug su jedno. Sjever i jug su Hrvatska, a vi ste karcinom našeg društva i sporta koji je Hrvatima donio toliko radosti”, zaključak je priopćenja.

[SLUČAJ IVO ZOKOVIĆ]Danas smo kao klub ostali zatečeni viješću o smjeni našeg predsjednika Ive Zokovića iz Komisije za…

Gepostet von FC Split am Mittwoch, 24. Februar 2016

Dodajmo da se na Facebooku oglasio i Hajduk koji je izrazio podršku Zokoviću i poštovanje prema Nacionalu i njegovom potezu.

Respekt Nacional Zagreb FC!

Gepostet von HNK Hajduk Split am Mittwoch, 24. Februar 2016