Estonci uoči uzvratne utakmice s Hajdukom uvjereni da će oni proći dalje

Prvi susret u Estoniji završen je rezultatom 1-1, što više odgovara Hajduku

26.04.2015., Gradski stadion, Koprivnica - MAXtv 1. HNL, 30. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Hajduk. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Estonsku momčad Sillamae u četvrtak očekuje utzvratna utakmica 1. pretkola Europske lige prvotiv Hajduka u Splitu, a uoči tog dvoboja trener Estonaca Denis Ugarov smatra da će se na kraju njegov tim veseliti. Prvi susret u Estoniji završen je rezultatom 1-1, što više odgovara Hajduku.

“Lijepo smo primljeni, zaista imam samo riječi hvale. Očekivanja su pozitivna, u protivnom ne bi ni došli. Negativan faktor je sigurno vrućina. Moramo to prihvatiti, ne možemo na to utjecati. Očekujem drugačiji susret nego što je to bilo u Estoniji. Tempo igre će zbog vrućine biti drukčiji”, podijelio je Ugarov svoje dojmove nakon dolaska u Split za Goal.

Teška utakmica

Ugarov očekuje tešku utakmicu, ali vjeruje u uspjeh: “Rekao bih podjednako. Vjerujem u svoju momčad. Jedanaesterci? Ne, nismo ih vježbali”, rekao je.

Svoja razmišljanja podijelio je golman Sillamaea Mihhail Starodubtsev. On zna što treba promijeniti za uspjeh: “Hajduk je favorit, ali ovaj put očekujem da se na vrijeme probudimo, u prvoj smo utakmici primili rani gol”, rekao je.