Upravo je objavljeno da Chelseajev Petr Čech pregovara s Bilićevim Bešiktašem

Besiktas' Croatian coach Slaven Bilic (R) collects the ball on the touchline during the UEFA Europa League round of 32 first leg football match between Liverpool and Besiktas at Anfield in Liverpool, northwest England, on February 19, 2015.  AFP PHOTO /
FOTO: AFP/AFP

Chelseajev vratar Petr Čech (32) mogao bi karijeru nastaviti u turskom Bešiktašu kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Ovu informaciju potvrdio je vratarov menadžer Viktor Kolar.

– Pregovaramo s Bešiktašom. Turska je jedna od Čechovih opcija, ali ćemo odlučiti tek nakon završetka prvenstva – izjavio je Kolar.

Ne želi sjediti na klupi

Podsjetimo, dugogodišnji prvi vratar Chelseaja izgubio je ove sezone svoje mjesto od belgijskog vratara Thibauta Courtoisa koji se vratio s posudbe u Atletico Madridu gdje je prošle sezone branio na visokoj razini. To je ponovio i ove godine.

Tijekom cijele sezone Čech je puno puta rekao kako mu je želja braniti pa se mnogo pričalo o njegovom odlasku iz momčadi Josea Mourinha. Do sada je najveći interes za njega pokazao Arsenal, međutm Portugalac je jasno rekao kako ne bi volio jačati konkurenciju iz lige.