Uvrijeđeni Nasri poručio da neće igrati za reprezentaciju i ako mu tata bude izbornik

Veznjak Cityja povukao se nakon što ga Deschamps nije poveo na SP

France's midfielder Samir Nasri (L) leaves the pitch next to France's head coach Didier Deschamps during the FIFA World Cup 2014 qualifying football match Ukraine vs France on November 15, 2013 at the Olympic stadium in Kiev.  AFP PHOTO / FRANCK FIFE
FOTO: AFP

Samir Nasri još je jednom potvrdio da ne namjerava više igrati za francusku reprezentaciju. Veznjak Manchester Cityja povukao se nakon što ga izbornik Didier Deschamps nije poveo na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, iako je te godine bio jedan od ključnih igrača kluba.

Deschamps je rekao da je nezadovoljan njegovim pristupom, a nakon toga su uslijedile javne polemike između njih dvojice. Nasri je tada objavio da se povlači iz reprezentacije, a namjeru da se tamo ne vrati potvrdio je u razgovoru za francusku televiziju.

Patio u reprezentaciji

“I da mi otac postane izbornik neću se vratiti. Patio sam u reprezentaciji, a propuštanje Svjetskog prvenstva me uništilo. Htio sam se povući 2012., ali me otac uvjerio da ostanem zbog Svjetskog prvenstva. Trudio sam se biti što bolji, imao sam odličnu sezonu iza sebe, ali na kraju sve to nije bilo dovoljno”, rekao je Nasri.

https://www.youtube.com/watch?v=MNO9tXnyjgg
“Poštujem sve igrače, ali kada sam vidio popis za SP…Nisam savršen. Imam mana, ali dobar trener bi se znao nostiti s tim”, poručio je Francuz.