Večernji list piše da je HNS zabranio Josipu Šimuniću davanje intervjua

Hrvatski reprezentativci okupili su su ponedjeljak, a u 18 sati čeka ih trening

FOTO: PIXSELL

Hrvatski nogometni savez zabranio je Josipu Šimuniću, članu stručnog stožera izbornika Ante Čačića, da daje intervjue medijima, javlja Večernji list. Podsjetimo, Čačićev potez izazvao je dosta kontroverzi s obzirom na Šimunićev skandal poslije utakmice s Islandom zbog kojeg je propustio Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Hrvatski reprezentativci okupili su se, inače, u ponedjeljak u 12 sati u hotelu As, a već je u 18 sati na rasporedu prvi trening i to na igralištu Hitrec -Kacian.

Čačićeva poruka

“Utakmica s Bugarskom igrat će se u avetskoj atmosferi. Moramo učiniti sve da pobijedimo, a isto treba učini i na Malti kako bi izravno otišli na Euro. Ako ne odemo izravno, bitno je da bude dobra atmosfera za dodatne kvalifikacije “, rekao je Čačić na konferenciji za medije te je rpgovorio o onome što ga čeka uoči dvoboja.

“Zadatak je zaogrnuti reprezentativce plaštom i zaštiti ih od negativne energije oko njih. Tijekom prošlog tjedna posjetio sam reprezentativce. Uočio sam da momčad nema problema unutar sebe i da su odnosi dobri i prijateljski. Euro je posljednja prilika ove generacije da izađe iz sjene Vatrenih “, poručio je Čačić