Wenger s Maksimira poručuje da dobro poznaje Dinamo i da ne može izdvojiti njihovu slabu točku

'Dinamo nema slabih točaka, godinama dominira u Hrvatskoj'

FOTO: Maj Gašparac

Momčad Arsenala predvođena trenerom Arseneom Wengerom doputovala je u utorak kasno poslijepodne u Zagreb gdje će dan kasnije odigrati prvu utakmnicu ovogodišnje Lige prvaka protiv Dinanma.
“Dinamo nema slabih točaka, godinama dominira u Hrvatskoj. Izvrsno poznajem hrvatski nogomet. Jedan od mojih pomoćnika je Hrvat (Boro Primorac)”, rekao je Wenger na konferenciji za medije.

“Arsenal je favorit? Što znači biti favorit u današnjem nogometu. Moramo s biti usredotičeni jer znam da će Dinamo biti 100 posto fokusiran. Svi imaju šanse”, poručio je Wenger kojeg je uoči puta pogodila viiest da će njihov ponajbolji nogometaš Jack Wilshere ići na operaciju te ga neće biti tri mjeseca.

arteta

“Sve je u rukama liječnika i ne želim ništa prognoszirati o njegovom povratku”, dodao je Wenger. S obzirom da Arsenal ovog vikenda igra derbi s Chelseajem Francuz je morao odgovarati i na pitanja vezana uz taj derbi.

“Imam iskusne igrače. Moramo se fokusuirati na tjedne koji su pred nama. Chelseajeva kriza? To je tako i dio je našeg posla”, rekao je Wenger te je kao razlog prošlogodišnjeg ispadanja protiv Monaca naveo nestrpljivost.