Zoran Mamić oduševljen pobjedom, zahvalio se Slavenu Biliću i Nikoli Jurčeviću na skautiranju

"Potajno sam se nadao da možemo napraviti čudo", kazao je trener Dinama

FOTO: PIXSELL

Trener Dinama Zoran Mamić oduševljen je bio nakon pobjede 2-1 nad Arsenalom. U svom trenerskom debiju u skupini Lige prvaka stigao je do pobjede.

“Iznimno sam sretan zbog pobjede nad Arsenalom, a svaka čast mojim igračima jer su ispunili sve što smo se dogovorili i zato smo nagrađeni, kazao je trener Dinama.

“Presretan sam, pobijedili smo u Ligi prvaka nakon dugo vremena. Dobro smo skautirali Arsenal, zahvaljujući i informacijama od Slavena Bilića i Nikole Jurčevića, no, bez truda moje momčadi to ništa ne bi vrijedilo, stvarno su odradili su veliki posao. Potajno sam se nadao da možemo napraviti čudo jer smo se baš koncentrirali na ovu utakmicu, Nisam se bojao debakla, znao sam da možemo fizički parirati Arsenalu, koji se nije snašao protiv momčadi koja zna čuvati loptu”, kazao je Mamić, kojeg u drugom kolu čeka gostovanje kod Bayerna.

“Želimo konstantnost, svjesni smo da je Bayern odličan, a to dokazuje i rezultat u Pireju. Svaki rezultat osim poraza bi bilo veliko iznenađenje, no oni nisu izvanzemaljci, i oni znaju promašivati. No, prije toga nas očekuje derbi protiv Hajduka u Splitu i trebamo se oporaviti do te utakmice”, zaključio je Mamić.