VIJEST

Kroštula pokreće webshop. Odmah naručujemo panettone s višnjama i pistacijom

Better Bread By Kroštula oduvijek ima istu misiju – u domove, ali i profesionalne kuhinje donijeti bolji kruh

Karlo Vulin i ekipa iz zadarske pekarnice Kroštule, dobro su poznati svima onima koji gaje veći entuzijazam prema kruhu i srodnim proizvodima. Uz slogan Better Bread imaju misiju u domove, ali i profesionalne kuhinje, donijeti bolji, sourdough kruh o kojem se razmišlja i brine, ali zbog čijeg se konačnog okusa i teksture sve to isplati.

Ovih su se dana brojni korisnici društvenih mreža raspisali o njihovom slatkom kruhu, pa nas je najnovija vijest iz Kroštule posebno razveselila. Kako su poručili putem Instagrama, taj će se panettone od utorka ili srijede naći na prodajnim mjestima (u Zagrebu su to Miva galerija vina i pekarnica Pierre) i biti dostupan za dostavu, a od sutra, 7. prosinca, trebali bi lansirati i webshop. Bez ikakve sumnje, panettone s višnjama i pistacijom bit će prvo što ćemo naručiti.