Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

HRVATSKA MODA

HRVATSKA MODA Anita Dujić predstavila je novu kolekciju svog brenda Juno kroz nježnu foto priču

Kampanja za novu kolekciju Juno nakita snimljena je u Amadria Park Hotelu, u centru Zagreba

FOTO: Rajna Raguž

Kampanja za novu kolekciju Juno nakita snimljena je u Amadria Park Hotelu, u centru Zagreba

Anitda Dujić Broadfoot predstavila je novu kolekciju svog brenda Juno za proljeće i ljeto 2021. i tako ujedno i proslavila petu godišnjicu brenda. Kolekcija donosi neke novitete kao što je uporaba tirkiza i koralja karakterističnih za ljetni nakit, dok ponovno vidimo materijale kao što su srebro, 24 karata pozlaćeno srebro i žuto zlato.

“Kampanja je snimljena u raskošnom ambijentu Amadria park Capital hotela u srcu Zagreba, donosi dašak glamura, ali i uvid u 24 sata jedne zaposlene, moderne žene, koju nakit prati u svim prigodama. Juno žena je stalno u pokretu, ambiciozna je, uspješno žonglira svim životnim izazovima, no svaki dan pronađe i vrijeme za sebe. Nakit je tu vjerni, ali diskretni pratitelj i obilježje stila, koji je bezvremenski, klasični i nenametljiv”, stoji u priopćenju za medije povodom lansiranja ove kampanje.

Kampanju je snimila fotografkinja Rajna Raguž, u ulozi modela našla se sama Anita Dujić, a za makeup i frizuru zaslužan je Ivica Palinić. Cijela kolekcija Juno nakita može se pronaći ovdje kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

AFP
AFP
AFP
U petak je došlo do pucnjave ulici Dizengoff u Tel Avivu, u kojoj su dvije osobe poginule, a nekoliko ih je ranjeno. Sumnja se da je riječ o terorističkom napadu.
AFP
AFP
AFP
AFP