Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

HRVATSKA MODA

HRVATSKA MODA Anita Dujić pripremila je novu kolekciju nakita za svoj brend Juno. Evo što donosi

FOTO: Rajna Raguž

Evo što je pripremila naša poznata manekenka i dizajnerica nakita

“Od najstarijih vremena, nakit se smatra oblikom osobnog ukrašavanja, ima moć biti vrlo posebna sitnica radi koje se osjećamo jedinstveno, a i nerijetko je nazivan i ženinim najboljim saveznikom. Nadalje riječ je o mnogima najdražem modnom dodatku koji često ima i posebnu sentimentalnu vrijednost”, poručuje Anita Dujić u priopćenju za medije o novoj kolekciji svog brenda nakita Juno.

Nakon što je odgodila kampanju za proljeće/ljeto ove godine zbog situacije s pandemijom, novu je kolekciju odlučila nazvati Kontra. “Prkos da se izdigne iz svih nedaća koje je okružuju, prkos da nadiđe sve sive prognoze koje su se nad njom nadvile. Upravo radi toga, nova kolekcija dobila je i prikladno ime – Kontra”, navodi u priopćenju za medije.

Kampanja za kolekciju Kontra zamišljenja je u obliku četriri seta, odnosno četiri Juno linije, a one su JunoSILVER, JunoGOLDPLATED, JunoPEARLS i JunoCHI, a sama kolekcija obuhvaća razne ogrlice, naušnice, narukvice i prstenja izrađenih između ostalog od zlata, dragog kamenja i dijamanata.

Kolekciju možete razgledati na web shopu Juno ili putem Facebooka i Instagrama, a u nastavku pogledajte kampanju u kojoj se u ulozi modela našla sama Anita Dujić, za makeup i frizuru pobrinuo se Ivica Palinić, a sve je snimila Rajna Raguž.

25.05.2014., Zagreb - Lokalni izbori, ilustracija glasovanja Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
PIXSELL