Chef poznatog zagrebačkog restorana osuđen zbog ogavnog incidenta i psihoterora

Objavljeni detalji nevjerojatnog slučaja pod okriljem noći

02.08.2019., Zagreb - U Cimermanovoj ulici na Kajzerici ubijeno je sestero ljudi. Za covjekom koji se sumnjici za ubojstvo intenzivno se traga. Photo:Igor Soban/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Kuhar poznatog zagrebačkog restorana F.P. (30) nedavno je osuđen na Prekršajnom sudu u Zagrebu zbog nasilja u obitelji, piše Jutarnji list.

Sud je prvo odredio da chef, koji je već proveo jedan dan u pritvoru, mora ići u zatvor na još 29 dana, ali mu je ipak izrečena uvjetna kazna s rokom kušnje od godinu dana. Prema presudi, incident se dogodio u svibnju ove godine oko dva sata ujutro kada je chef, F.P., dok je njegov brat spavao, “ušao u sobu i počeo urinirati po vratima”.

‘Gnjido, gnoju, malo đubre’

Nakon što se brat probudio i upitao što radi, chef je započeo vrijeđati brata. “Gnjido, gnoju, malo đubre, zato si takav kakav jesi, sam si kriv što tvoja djeca nisu s tobom, kao niti tvoja djevojka”, rekao mu je.

Brat je zatim nazvao policiju koja je 30-godišnjaka privela jer je počinio psihičko nasilje nad bratom pa je prijavljen za članak 10. t.3. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Osim izrečene uvjetne kazne i zabrane uznemiravanja, F.P. će morati platiti i 20 eura sudskih troškova. S odlukom suda 30-godišnji chef se složio pa je odmah postala i pravomoćna.