Foto. Ovo je trojac osumnjičen za ubojstvo mladića u centru Osijeka

Policija ih je prepratila na Županijski sud

FOTO: Davor Javorovic / Pixsell

Zbog sumnje da su udarcima u glavu i tijelo u Osijeku ubili 25-godišnjaka osječko-baranjska policija uhitila je dvojicu osumnjičenika starih 25 i 38 godina te 39-godišnjakinju s osječkog područja i predala ih pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija u srijedu.

Osumnjičeni trojac je tijekom poslijepodneva iz policijskih prostorija odveden na osječki Županijski sud kako bi sudac istrage odlučio o određivanju istražnog zatvora. Osumnjičenica je pritom navukla kragnu do polovice lica kako bi se sakrila od fotoobjektiva, dok je jedan osumnjičenik lice prekrio kapuljačom. Treći osumnjičeni je bio jedini koji se nije skrivao pred fotoreporterima okupljenima ispred zgrade suda.

Privođenje osumnjičenih na Županijski sud u Osijeku Davor Javorovic/PIXSELL
Privođenje osumnjičenih na Županijski sud u Osijeku Davor Javorovic/PIXSELL
Privođenje osumnjičenih na Županijski sud u Osijeku Davor Javorovic/PIXSELL

Kazneno prijavljeni za ubojstvo

Kriminalističkim istraživanjem policija je otkrila da je ovo troje između 16. i 17. listopada u dvorištu stambene zgrade u Županijskoj ulici u Osijeku napalo 25-godišnjaka “zadavši mu više udaraca rukama i nogama po glavi i tijelu” te da su ga usmrtili.

Na mjestu zločina obavljen je očevid, dok je nad tijelom ubijenog 25-godišnjaka, po nalogu zamjenika osječkog županijskog državnog odvjetnika, provedena obdukcija na Odjelu za patologiju i sudsku medicinu osječkog Kliničkog bolničkog centra.

Počinitelji su nadležnom državnom odvjetništvu kazneno prijavljeni za ubojstvo.