Foto. Pijani mladić napravio kaos kod Varaždina. Autom pomeo autobusnu stanicu, zaustavio ga tek betonski Isus

Mladi vozač je imao 1,70 promila alkohola u krvi

Foto: Varaždinske vijesti
FOTO: Varaždinske vijesti

Po utjecajem alkohola 19-godišnji mladić je napravio totalni kaos u naselju Sračinec u blizini Varaždina. Skrivio je prometnu nesreću navečer u 21:30 sati u Varaždinskoj ulici.

Iz varaždinske policije su izvijestili da mladić nije prilagodio brzinu auta pa se zaletio u nadstrešnicu na stajalištu autobusa na kojemu je bio reklamni pano napajan strujom, zatim se zaletio i u prometni znak.

Prevezen je u bolnicu

No ni znak ni stajalište za autobus ga nisu zaustavili jer se mladi vozač nastavio voziti po travi gdje je naletio na metalnu ogradu i betonski kip raspela. Betonski kip pao je na krov automobila, a na kraju ga je zaustavila žičana ograda s drvenim stupovima.

Mladić je u krvi imao 1,70 promila alkohola i u nesreći je ozlijeđen. Prevezen je u Opću bolnicu Varaždin, ali još nije poznato je li lakše ili teže ozlijeđen, priopćili su iz policije.

Varaždinske vijesti objavile su fotografije nereda koji je ostavio pijani vozač, na kojima se vidi da je kip raspela potpuno odlomljen, a ni nadstrešnici na autobusnoj stanici nije bilo spasa.

Foto: Varaždinske vijesti Varaždinske vijesti
Foto: Varaždinske vijesti Varaždinske vijesti