Kombijem punim ilegalaca probio naplatnu postaju na autocesti kod Vrbovskog, ispalio par hitaca i pobjegao

Policajci su ga pokušali zaustaviti, ali ih je ignorirao

10.05.2020., Sibenik - Stozer Civilne Zastite razmatra ukidanje E-propusnica u vecem dijelu Republike Hrvatske. Kontrola E-propusnica na izlazu sa autoceste A-1 kod Sibenika. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija

Vozač koji je u teretnom vozilu mađarskih oznaka prevozio sedmero stranaca probio je u nedjelju na autocesti kod Vrbovskog naplatnu postaju i pobjegao policiji pred kojom se odbio zaustaviti.

Primorsko-goranska policija izvijestila je u ponedjeljak da su policajci pokušali zaustaviti vozilo zvučnim i svjetlosnim signalima. No, vozač je nastavio s vožnjom, probio rampu na naplatnoj postaji u Vrbovskom, te se ubrzo zaustavio i pobjegao iz vozila.

Ispaljeno nekoliko hitaca?

Mediji su objavili podatak po kojem je iz odbjeglog vozila ispaljeno nekoliko hitaca iz vatrenog oružja, ali policija to ne potvrđuje.

Primorsko-goranski policajci također su u nedjelju ujutro na autocesti na području Vrbovskog zaustavili automobil francuskih oznaka u kojem su dva Mongolca prevozila tri strana državljana.

Uhićeni Moldavci i Mongolci

Istog dana je na širem delničkom području zaustavljen i automobil mađarskih oznaka s državljaninom Moldavije kao vozačem dok su putnici u automobilu bila dvojica moldavskih državljana.

Uhićena četvorica državljana Moldavije i dvojica mongolskih državljana su kazneno prijavljeni te su predani pritvorskom nadzorniku.