Najmodavac brutalno pretukao bivšu podstanarku zbog pologa: 'Svom silinom me udario u glavu'

Zbog teških ozljeda 25-godišnjakinja će možda ostati slabovidna na jedno oko

FOTO: Screenshot NOVA TV

Miju Kejić zbog pologa je pretukao bivši najmodavac. Nakon što se obitelj Kejić odlučila preseliti u drugi stan, zatražila je od stanodavca povrat pologa, a to ga je razbjesnilo. “Stao je na parkiralište, kako je stao tako je otvorio vrata od kamiona.

Počeo je prijetiti nekim sudovima, izvukao iz auta veliku drvenu palicu. Počeo je mahati tom palicom, moj suprug se uspio izmaknuti, ali ja nisam. Držala sam tu palicu s jedne strane, istrgnuo mi je. Pala sam na pod i svom silinom me udario po glavi”, ispričala je 25-godišnja Mia za Dnevnik Nove TV.

‘Da me nije bilo, tukao bi ju do smrti’

“U par stotinki kako je on nju udario, ona je stavila ruku, ruku spustila od refleksa i da mene nije bilo, on bi nju tukao do smrti”, kazao je suprug 25-godišnjakinje Mislav Kejić.

Mia je ispričala kako ju je bivši stanodavac istukao pred njezino dvoje djece, te da se bojala da ne udari i njih. “Djeca su bila u jako velikom šoku, nisu prestala plakati dva-tri sata”, kazala je.

Nasilnik priveden, pa pušten

Njezin suprug kazao je kako je Mija dobila frakturu lubanje te da ne vidi na desno oko. “Pitanje je vremena hoću li uopće vidjeti na to oko normalno. Ako ne pokušat ćemo s nekom operacijom. Ako ne to, nastaviti živjeti s tim”, kazala je Mia.

Batine je dobila jer je tražila svoj novac. Novinarima Nove TV pokazala je i potpis stanodavca da će im vratiti polog. Nasilnik je priveden, a slučaj predan Općinskom državnom odvjetništvu te je pušten uz mjere zabrane približavanja oštećenoj.