Netko po kućama našarao poruke protiv poznatog svinjogojca: 'Izdajnik Slavonije i slavonskih seljaka'

Poruke se dovode u vezu s prosvjedima nezadovoljnih svinjogojaca

21.08.2022., Djurici - Vlasnik OPG-a Antun Golubovic i uzgajivac crne svinje, ostao bez i jedne jer su mu eutanazirane nakon pojave svinjske kuge Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL

Na napuštenim kućama u Đurićima na županjskom području u srijedu su osvanule pogrdne poruke usmjerene protiv predsjednika Odbora za svinjogojstvo Hrvatske poljoprivredne komore (HPK) Antuna Golubovića.

Golubovića, koji živi u Đurićima, naziva se raznim pogrdnim imenima u kojima ga se naziva izdajnikom Slavonije i interesa slavonskih seljaka, a poruke se dovode u vezi s prosvjedima nezadovoljnih svinjogojaca koji se već osmi dan nalaze na cestama, ogorčenih mjerama države protiv afričke svinjske kuge.

Policija provodi istragu

“Puno toga sam odradio za svinjogojce, za puno toga smo se u Komori uspjeli izboriti. Nastavljamo i dalje raditi u tom smjeru, pregovarati i boriti se za obnovu i razvoj svinjogojske proizvodnje i pomoć uzgajivačima. Očito je najveći problem što ne spavam s prosvjednicima u traktoru na cesti“, kazao je novinarima Golubović.

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske potvrdili su slučaj napomenuvši kako je u tijeku kriminalističko istraživanje.