Novi detalji makljaže u Vukovaru. U tučnjavi sudjelovali pripadnici dviju navijačkih skupina, dvojica dječaka teško ozlijeđena

Teško ozlijeđeni dječaci su prebačeni u KBC Osijek. Jedan od njih ima frakturu lubanje i lica

FOTO: Ilustracija / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

U Vukovaru je u subotu navečer došlo do masovne tučnjave u Ulici Josipa Juraja Strossmayera.

Policija je potvrdila da je do incidenta došlo oko 22.25 sati. Iz policije nisu precizirali o kojem je broju sudionika riječ navevši tek da se utvrđuju sve okolnosti incidenta, a ozlijeđenima je pružena zdravstvena pomoć.

24 sata javlja kako se u Vukovaru tuklo dvadesetak osoba, a iz dobro obaviještenih izvora doznaju kako se radilo o pripadnicima dviju hrvatskih navijačkih skupina.

Teško ozlijeđena dvojica dječaka

Teško su ozlijeđena dvojica dječaka koje su zbog težina ozljede morali prebaciti u KBC Osijek. Jedan od njih ima frakturu lubanje i lica.

“Zaprimili smo trojicu maloljetnika, 2008. i 2009. godište. Oni su na odjelu dječje kirurgije. Dvojica su hospitalizirana, a treći s lakšim tjelesnim ozljedama je otpušten. Od dvojice koja su ostala u bolnici, jedan ima teže tjelesne ozljede, frakturu lubanje i kosti lica, a drugi ima lakše tjelesne ozljede kao što su kontuzije glave, trbuha i prsnog koša”, rekao je liječnik iz KBC-a Osijek za 24 sata.

Policija je ranije objavila kako je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi se utvrdile sve činjenice tog događaja.