Otac mladića koji je nestao: 'Trebao je doći kod mene raditi u Njemačku u utorak, imao je kartu'

Njegov otac moli sve koji bi mogli imati informacije u vezi njegovog nestanka da ih dojave policiji

FOTO: Facebook

U Slavoniji je u četvrtak nestao Gabriel Tatić Matijević. Nakon što je automobilom odveo svog prijatelja u Budimce, mjesto kod Đakova, gubi mu se svaki trag.

Zadnju poruku je u četvrtak oko 04:15 poslao majci koja je dan prije otišla raditi u Austriju. Kako je rekla, pitao ju je zašto se ne javlja, a ona je u to vrijeme spavala.

Otac 19-godišnjaka apelira i moli sve koji bi mogli imati informacije koje bi mogle pomoći u njegovom pronalasku da ih dojave policiji.

Za njim tragaju deseci ljudi

“Zadnji put smo se ja i on čuli u ponedjeljak jer je trebao doći kod mene na posao u Njemačku u utorak, imao je već kupljenu avionsku kartu, tako da evo sad smo tu gdje jesmo”, rekao je za Dnevnik.hr Marijan Matijević, otac nestalog mladića.

Kaže da ne zna gdje je trenutno te apelira sve ljude u Slavoniji i Zagrebu da se osvrnu i pogledaju oko sebe u slučaju da do njih možda sjedi Gabrijel.

U potragu za nestalim mladićem uključeno je 40-ak dobrovoljaca te policija, vatrogasci i HGSS. Gabrijel je visok 185 centimetra te vozi crveni Peugeot 206.