Pronađen je 19-godišnji Gabriel Matijević. Policija ga locirala u Zagrebu, spavao je u automobilu

Informaciju je potvrdio otac nestalog mladića

FOTO: Facebook

U Zagrebu je pronađen 19-godišnji Gabriel Matijević, koji je u četvrtak nestao iz Poganovaca u Slavoniji, javlja RTL Danas.

Informaciju je za RTL potvrdio Gabrijelov otac kojeg nazvali iz policije i rekli da mu sin spava u automobilu na području Trešnjevke. Policijska uprava osječko-baranjska maloprije je objavila: “U 19:05 sati policijski službenici VII PP Zagreb pronašli su Gabriela Matijevića u njegovom osobnom automobilu.”

Podsjetimo, 19-godišnjaku se gubi svaki trag u četvrtak, nakon što je automobilom odvezao svog prijatelja u Budimce kod Đakova.

Trebao ići u Njemačku?

U međuvremenu je njegov otac rekao da je Gabriel u petak bio na autocesti te da je koristio karticu u Zagrebu. Zadnju poruku je u četvrtak oko 04:15 poslao majci koja je dan prije otišla raditi u Austriju. Kako je rekla, pitao ju je zašto se ne javlja, a ona je u to vrijeme spavala.

Njegova majka u razgovoru za RTL pozvala je sina da joj se javi i da zajednički riješe bilo koji problem u kojem se našao. “Baka će umrijeti od tuge. Molim te, riješit ćemo sve ako imaš neki problem. Nisi sam, znaš da nisi sam, tata ti je tu isto… Svi te tražimo”, poručila je Mirela Tatić.

Ranije je otac nestalog mladića rekao da je Gabriel u utorak trebao doći kod njega na posao u Njemačku i da je već imao kupljenu avionsku kartu.