U Slavoniji nestao dečko, traje velika potraga. Mama: ‘Jako je čudno, nije zaključao vrata i inače uvijek nosi mobitel...’

Za Gabrielom tragaju deseci ljudi, prijatelj s kojim je bio u noći nestanka kaže da ne zna što se dogodilo

FOTO: Facebook

U Slavoniji je u četvrtak nestao Gabriel Tatić Matijević, javlja Dnevnik.hr. Nakon što je automobilom odveo svog prijatelja u Budimce, mjesto kod Đakova, gubi mu se svaki trag.

Zadnju poruku je u četvrtak oko 04:15 poslao majci koja je dan prije otišla raditi u Austriju. Kako je rekla, pitao ju je zašto se ne javlja, a ona je u to vrijeme spavala.

Njegov otac, koji radi u Njemačkoj, rekao je kako je Gabrijel idući tjedan trebao doći raditi s njim. “Prijatelj s kojim je bio u noći nestanka kaže da ne zna što se dogodilo”, rekao je.

U tijeku velika potraga

Majka je pak kazala kako mobitel doslovno uvijek ima sa sobom, a sada ga je ostavio u kući. “Uz to, nije ni zaključao vrata pa nekako mislim da je vjerovao kako će se brzo vratiti. Uzeo je novčanik sa sobom, mislila sam da je otišao možda do obližnje trgovine. Da je sletio negdje s autom bi se vidjelo…”, dodala je.

U 8 sati ujutro pokušala ga je kontaktirati, ali ga nije uspjela dobiti. Potraga za mladićem traje od jutros, a načelnik Podgorača Goran Đanić kaže kako za njim trenutno traga 40-ak osoba.

Nestali mladić visok je 185 centimetara, a zadnji je put viđen u selu Poganovci. Vozi Peugeot 206 crvene boje.