Pokrenut osobni bankrot protiv Ivice Todorića, nije plaćao režije. Oglasio se i on

Fina je protiv bivšeg vlasnika Agrokora pokrenula jednostavni stečaj

06.11.2023., Zagreb - Ivica Todoric daje izjavu za medije na temu odluke Visokog kaznenog suda RH u slucaju Veliki Agrokor. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
FOTO: Marko Prpic/PIXSELL

Fina je protiv bivšeg vlasnika Agrokora Ivice Todorića pokrenula jednostavni stečaj, odnosno osobni bankrot, objavio je zagrebački Opći građanski sud.

Kako doznaje RTL, osobni bankrot Todorića pokrenut je zbog neplaćenih režija. Nije platio račune za čistoću, komunalne usluge, prekršajnu kaznu i sudske pristojbe. Glavnica njegovog duga iznosi 2650 eura, a ukupna dugovanja sa svim kamatama 8000 eura. Dugovanja se ne odnose na Kulmerove dvore.

Sud je Todorića zvao da prijavi imovinu, no on to nije učinio pa je sud pozvao one kojima je Todorić ostao dužan da prijave njegovu imovinu ako za nju znaju i dokaze vlasništva kako bi se mogli naplatiti.

Oglasio se Todorić

Todorić će poručio da svoje obveze uredno izvršava.

“Radi se o objektu na Pantovčaku 198 gdje nije plaćen, navodno, odvoz smeća. Ja 12 godina nisam vlasnik toga objekta. Moja supruga je nakon što mi nismo bili vlasnici više tog objekta prijavila to tamo gdje treba. Svoje obaveze izvršavamo prema Gradu i državi uvijek uredno”, kazao je Todorić za RTL.