Severina nakon velike vijesti poručuje da na tome neće stati: 'Tražit ću samostalno skrbništvo nad sinom'

Kaže da odluku suda nije očekivala ovako brzo jer je sve dosad u postupku bilo sporo

14.01.2014., Zagreb - Severina u pratnji odvjetnice Jadranke Slokovic odlazi sa opcinskog gradjanskog suda nakon rasprave oko skrbnistva za dijete sa Milanom Popovicem. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Splitski županijski sud je na sjednici 6. veljače ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj Severina Vučković i Milan Popović dijele skrbništvo nad svojim 12-godišnjim sinom. Sud je odlučio da su roditelji dužni “roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno”, javila je danas Slobodna Dalmacija.

Dakle, ponovno je odlučeno da će dječak, kojemu je danas 12. rođendan, s ocem i majkom živjeti naizmjenično, dakle po 14 dana sa svakim, na njihovim adresama u Zagrebu. Odluka dolazi dvadesetak dana nakon što je Vrhovni sud rješenjem skrbništvo bio dodijelio dječakovom ocu.

Severina: ‘Ići ću do kraja’

Odluku je komentirala majka dječaka, Severina, koja kaže da odluku nije očekivala tako brzo. „Nisam uopće očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku, jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije”, kazala je.

“Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021., koja je pola – pola, dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta tjedno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati”, dodala je.

“Ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sustav lopta, žrtava sustava i institucija, “moćnih i nemoćnih žena i ženica”. Inače, veliko je slavlje u našoj kući. Slavimo dva rođendana, a borba se nastavlja…”, zaključila je.