Skandalozni pater Ike nakon što je rukometaš premlatio ženu: ‘A što je s muževima koji trpe cmizdrenja takvih histeričnih žena?’

Prvo je muževima poručio da nikako ne smiju tući žene, pa okrenuo priču protiv žena

Javnost je tijekom vikenda uznemirio slučaj Klare Buntić koju je suprug, bivši hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić, teško pretukao.

Priča je kulminirala pronalaskom arsenala oružja kod nasilnog Buntića, nakon čega mu je sud u Ljubuškom odredio tek mjeru zabrane prilaska supruzi. Tužiteljstvo, koje je tražilo određivanje pritvora se na tu odluku žalilo.

Sada se na priču nadovezao i kontroverzni pater Ike Mandurić, objavljujući duboko uznemirujući status na Facebooku. Isprva naoko osuđujući nasilje, objavu je posvetio muškarcima koji trpe takve “ženske histerije i cmizdrenja”. Njegovu skandaloznu objavu prenosimo u cijelosti.

‘Dečki, svaka vam čast’

Denis Buntić je učinio jako lošu stvar jer je (ako je) tukao svoju ženu. Muževi, to nikad i nikad ne smijete napraviti! Osuđujem to potpuno. I jako je loše ako ima onih koji to ne osuđuju. A da nam nije to svima jasno, pokazuje uvijek neki novi slučaj nasilja nad ženama. No, osim žaljenja za pretrpljenu bol Denisove žene, nakon što sam preslušao njezin snimak, nekako, stadoh misliti o muževima koji, tko zna kakva sve nasilja i maltretiranja namjerno-iritantnih žena ne podnose? A takvih muževa je jaaako puno: strpljivih, snažnih, postojanih…

Šteta što se o njima ne govori, ne priča: More je divnih, snažnih muževa koji se stoički nose s lažima, cmizdrenjima, optužbama, manipulacijama, prenemaganjima… Naravno i posve je logično je da ima jako puno brakova u kojima su žene negativne i loše, a muževi plemeniti i postojani. Dakle, i muževa koji su prošli teške trenutke na kakvim je Denis pao. Nikad nismo stali u njihovu zaštitu, niti ih pohvalili. E, to nije u redu!

Pa, evo jedna poruka njima: ako ste istrpjeli onakve histerije i cmizdrenja, ja vam se divim! Dečki, svaka vam čast“, objavio je.

Denis Buntić je učinio jako lošu stvar jer je (ako je) tukao svoju ženu. Muževi, to nikad i nikad ne smijete napraviti!…

Posted by Ivan Ike Mandurić DI on Monday, September 25, 2023