Trifunović se javio nakon uhićenja u Splitu: 'Neka luđakinja me prijavila, valjda se plaši psa'

'Još uvijek me drndaju, evo me ovdje na policiji', kazao je glumac

FOTO: Dalmatinski portal

Srpski glumac Sergej Trifunović danas je priveden u Splitu nakon što je prijavljen za držanje životinje bez nadzora i vrijeđanja policijskih službenika. “Još uvijek me drndaju, evo me ovdje na policiji”, kazao je za Slobodnu Dalmaciju.

Kako je ranije objavljeno, Trifunović je na splitskoj plaži Kaštelet šetao svog psa, tako da je navodno smetao građanima koji su ga prijavili. “Otišao sam se kupati sa psom, plivali smo u moru, neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa”, ispričao je glumac.

‘Živci su mi…’

“Još mi je rekla da zašto pas nije na povodcu, pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru, je*at ga ja! I tako mnogo gluposti. Ne mogu sad da govorim više, živci su mi…”, dodao je.

Novinaru Slobodne Dalmacije kazao je da će poslati fotografiju znaka sa splitske plaže na kojoj se nalazio, a na kojem je vidljivo da je dopušteno šetati sa psima. U trenutku kada mu je postavljeno pitanje je li vrijeđao policajce, veza se prekinula.

Hina je u međuvremenu doznala da je Trifunović kažnjen s 500 eura novčane kazne večeras na Općinskom prekršajnom sudu, i to zbog držanja psa bez nadzora i vrijeđanja policajca na splitskoj plaži Kaštelet. Osim 500 eura kazne Trifunović mora platiti i 50 eura sudskih troškova, doznaje se na sudu. Dalmatinski portal objavio je fotografije srpskog glumca pred sudom u Splitu.