Video. Avion se srušio uz autocestu u Nashvilleu, nitko nije preživio. Jeziva snimka iz kokpita otkriva zašto je došlo do tragedije

Pilot je zatražio hitno slijetanje u zračnu luku, a onda je dojavio da neće uspjeti stići do piste

Petero ljudi poginulo je u Nashvilleu, u američkoj saveznoj državi Tennessee, kada se mali avion srušio tik uz autocestu, piše CNN.

Prema policijskim izvještajima, pilot i svi putnici u avionu su poginuli. Kako navode, jednomotorni avion srušio se u ponedjeljak navečer na travnatu površinu u zapadnom dijelu grada, a nakon toga se zapalio.

Nije stigao do piste

Koliko je za sada poznato, nitko od vozača na autocesti nije ozlijeđen i nema oštećenih vozila. Pretpostavlja se da je uzrok pada kvar na motoru, zbog čega je avion morao prisilno sletjeti. Međutim, pilot nije uspio sigurno prizemljiti letjelicu.

Naime, zrakoplovu je odobreno hitno slijetanje u zračnu luku John C. Tune nakon što je oko 19.40 sati, po lokalnom vremenu, prijavio nestanak struje. Pilot je ubrzo rekao kontroli zračnog prometa da neće stići do piste.

Uprava aerodroma u Nashvilleu priopćila je da će Nacionalni odbor za sigurnost prometa i Federalna uprava za zrakoplovstvo provesti istragu incidenta. Prometne kamere pokazale su veliku gužvu i dolazak hitnih službi na teren.