Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Život

Opet je uhićen Mladen Grdović. Pijan i bos došetao je do stana bivše supruge i počeo ju vrijeđati

Grdović i njegova supruga Brankica razveli su se u kolovozu nakon 22 godine braka

13.04.2013., Zadar - Popularni pjevac Mladen Grdovic priveden u pratnji policije na Prekrsajni sud u Zadru, nakon jucerasnje prometne neserece u kojoj je sudjelovao svojim automobilom. 
Photo: Zeljko Mrsic/PIXSELL
FOTO: Zeljko Mrsic/PIXSELL

Mladen Grdović, 61-godišnji pjevač iz Zadra, uhićen je u četvrtak zbog nasilja nad bivšom suprugom Brankicom, piše Zadarski.hr. Grdović je u četvrtak u alkoholiziranom stanju i bos, došao na adresu na kojoj živi njegova bivša supruga te joj ondje upućivao pogrdne riječi.

Ubrzo potom policija ga je uhitila, a u subotu nakon otriježnjenja je priveden na Prekršajni odjela Općinskog suda u Zadru. Sudac se očitovao na optužni prijedlog iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, te Grdoviću odredio mjeru zabrane približavanja bivšoj supruzi.

I prije imao zabranu

No, Grdoviću je još 13. svibnja određena mjera opreza zabrane približavanja na udaljenosti manjoj od 30 metara, uspostavljanja i održavanja veze s Brankicom. Pjevač je i tog dana došao na Brankičinu adresu gdje je htio nasilno ući i “leći u postelju”.

Mladen Grdović i njegova supruga Brankica razveli su se u kolovozu nakon 22 godine braka. Tada je sud odgovorio na tužbu njegove supruge koja je istaknula kako već tri godine ne žive na istoj adresi, te da je suprugu u nekoliko navrata davala priliku da se odnosi poprave, no da se to nije dogodilo.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više