Otvara se još jedan Takenoko. Novi street food lokal bit će u centru Cvjetni

Utjecajni gastro portal Kult plave kamenice doznaje kako se u centru Zagreba otvara novi 'street food lokal sa žanrovski širokom ponudom'

ZADNJA IZMJENA: pro 12, 2019
Foto: Luca Tettoni / robertharding / Profimedia

Prvi hrvatski japanski restoran, Takenoko, uskoro bi se trebao otvoriti na još jednoj lokaciji. Radi se o Centru Cvjetni, koji se nalazi na istoimenom trgu u centru Zagreba. Kako piše popularni gastro portal Kult plave kamenice, isti prostor prije pola godine dovodio se u vezu sa Starbucksom, no na kraju će tamo biti otvoren Takenokov street food lokal.

Žanrovski lokali

Takenoko trenutačno ima lokale na dubrovačkom Stradunu i u zagrebačkoj Gundulićevoj ulici, gdje su se prije nekoliko godina preselili iz Kaptol centra. Kult plave kamenice o novom lokalu nije uspio doznati puno detalja, tek “da bi to trebao biti street food lokal sa žanrovski širokom ponudom”.

Inače, od restorana sličnog žanra u neposrednoj blizini Centra Cvjetni, prije nekoliko dana se otvorio Franko’s street na mjestu nekadašnjeg kafića Corner, na Europskom trgu. Još jedan azijski street food, Snogu, otvorio se prošlog petka i u Radićevoj.

Željka Orešković
Telegram autor
1145 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program