Hugh Jackman je obznanio koga bi volio vidjeti kao svog nasljednika u kultnoj ulozi Wolverinea

Čini se da Jackman Toma Hardyja vidio kao dostojnu zamjenu

FOTO: Twitter

Već se dugo priča o tome da bi treći nastavak franšize Wolverine trebao biti ujedno i posljednji u kojem ćemo u glavnoj ulozi gledati Hugha Jackmana. Dobro, prije toga će se nakratko pojaviti u filmu X-Men: Apocalypse, ali nakon toga ćemo se morati pomiriti s činjenicom da ga više nećemo gledati u ulozi jednog od omiljenih mutanata. No, to nikako ne znači da će lik Wolverinea biti ubijen, već da će (vjerojatno) doći samo do glumačke alternacije.

Jackman je tako nedavno otkrio kako bi volio da ga u toj kultnoj ulozi naslijedi Tom Hardy. Zanimljivo je da su odmah nakon te objave internet preplavili radovi fanova koji prikazuju kako bi Wolverine mogao izgledati u Hardyjevoj verziji i moramo priznati da to i ne izgleda toliko nevjerojatno.

No, postavlja se pitanje bi li Tom Hardy uopće pristao na takav rasplet priče s obzirom da se radi o glumcu koji nije baš oduševljen radom na franšizama (izuzme li se Mad Max). Za razliku od Jackmana kojeg je ova uloga lansirala na holivudsku A listu, Hardy se dosad već donekle profilirao pa mu ta uloga ne treba osobito.

Bilo kako bilo, do sljedećeg nas nastvaka dijeli još nekoliko godina pa ćemo vidjeti kako će se stvari nastaviti razvijati. Zasad se možemo veseliti samo trećem nastavku Wolverinea.