Perišić propušta Schalke, ali iz kluba uvjeravaju da ostaje član Wolfsburga

'U ovome trenutku sve ukazuje na to da će Perišić ostati kod nas', kaže Allofs

25.03.2015., Zagreb, Maksimir - Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijske utakmice s Norveskom za Euro 2016.  Ivan Perisic.
Photo: Igor Kralj/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Ostvare li se najave, hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić propustit će otvarajuću utakmicu 3. bundesligaškog kola. Susret Wolfsburga i Schalkea igra se večeras.

Neke medije potez trenera kluba Dietera Heckinga natjerao je na zaključak da je to još jedan dokaz finalizacije transfera kojim bi hrvatski krilni nogometaš Wolfsburga trebao preseliti u milanski Inter. Navodi se da su dva kluba stigla do same završnice u pregovorima te da bi Perišić u Italiju trebao preseliti kao igrač na posudbi i da će njegov ugovor Inter potom otkupiti.

Novosti zapravo nema

Interov, pak, trener Roberto Mancini kaže da o hrvatskom igraču nema novih vijesti:

“Novosti o njemu? Nemam ih. Tek smo završili trening i usredotočeni smo na utakmicu protiv Carpija, ali jasno je da želimo dovesti neke igrače. Opcija ima mnogo i teško je reći što će se realizirati.”

Jasniji je u cijeloj priči bio sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs koji kaže:

“Ne treba vjerovati glasinama. U ovome trenutku sve ukazuje na to da će Perišić ostati kod nas. Inter se svojski trudi dovesti ga, no on nije jeftin i u tome je problem.”