Pivarić misli da se ne smiju opustiti i podsjeća na utakmicu s Moldeom

'Iz jednog šuta smo primili gol, a mi smo imali pet šasni koje nismo zabili'

Jeremy Taravel (R) and Josip Pivaric of Dinamo Zagreb celebrate after scoring the second goal during the UEFA Champions League playoff football match between KF Skenderbeu and Dinamo Zagreb at the Elbansan Arena in Elbasan, Albania on August 19, 2015. Dinamo Zagreb won the match 1-2. AFP PHOTO / GENT SHKULLAKU
FOTO: AFP

Strijelac pobjedničkog pogotka za Dinamo Josip Pivarić bio je presretan nakon utakmice protiv Skenderbeua u četvrtom pertkolu Lige prvaka.

“Pokazali smo da smo bolji. Znali smo da igraju dobro i da su agresivni. Čeka nas težak posao u Maksimiru. Znamo iz Moldea da se ne smijemo opustiti. Moj gol? Zaista sam presretan… Što reći? Stvarno mi je sjela i završila na najboljem mogućem mjestu.”, rekao je Pivarić, koji je kao i trener Zoran Mamić pohvallio domaćine.

“Lijepo je bilo igrati u ovako lijepom ambijentu i pozivam navijače da dođu na utakmicu”, poručio je Pivarić te je prokomentirao činjenicu da je Dinamo iz jednog šuta primio gol.

“Iz jednog šuta smo primili gol, a mi smo imali pet šasni koje nismo zabili. Tako je to u nogometu. Nismo odustali i bili smo mirni jer smo znali da će golovi doći. Međutim, imamo još 90 minuta i treba samo raditi”, završio je.

Pjaca žali za prilikama

Marko Pjaca je također rekao da su pritivnici bili agresivni te da su znali da ih čeka teška utakmice.

“Gol smo oprimili iz prekida. Znali smo da će to biti problem. Na kraju smo se vratili i imamo pozitivan rezultat. S obzirom na broj prilika mogli smo zabiti još koji gol”, rekao je veznjak koji je teško pronalazio prostor za prolaz

“Dosta je bilio teško probiti se kroz sredinu. Nadam se da će u Zagrebu biti bolje”, poručio je Pjaca.