Izgleda da smo konačno saznali kako će se zvati novi album Kanyea Westa

Album se zove The Life of Pablo i svi misle da se referira na Pabla Picassa

LOS ANGELES, CA - AUGUST 30: Vanguard Award winner Kanye West speaks onstage during the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California.   Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Kanye West otkrio je naslov svog najnovijeg albuma koji će svjetsku premijeru doživjeti idući utorak. Naslovio ga je The Life of Pablo, a tu vijest objavio je na svom Twitter profilu. Zanimljivo je i da ovo nije prvi naslov za novi album s kojim je Kanye izlazio u javnost. Album se prije primjerice trebao zvati So Help Me God, Swish and Waves.

Kad se album još trebao zvati So Help Me God, Swish and Waves imao je i drugačiju tracklistu od koje su samo pjesme Father Stretch My Hands, High Lights, Fade, FML, Real Friends i Wolves ostale na posljednjoj verziji albuma koji izlazi za koji dan.

https://twitter.com/kanyewest/status/697585446960893952?ref_src=twsrc%5Etfw

Nagađa se i da se Pablo iz naslova odnosi na Pabla Picassa jer se Kanye u barem dvije prilike referirao na poznatog umjetnika. Prvi put kad se s njim usporedio u jednoj od svojih pjesama, a drugi put kad je prošle godine na Oxfordu govorio da bi njegov cilj, da se bavi umjetnošću, bio postati Pablo Picasso.