Jared Leto se tijekom snimanja 'Suicide Squada' neprestano ponašao poput Jokera i to je izluđivalo sve oko njega

Telefonski je maltretirao kolege i slao im čudne pakete na kućne adrese

FOTO: Youtube

Posljednjih mjeseci svi pričaju o ponašanju Jareda Letoa na snimanju filma “Suicide Squad”. Brojni glumci koji s njim glume u ovoj priči o superjunacima tvrde kako se Leto ne bi prestao ponašati poput Jokera ni kad bi se kamere ugasile. Sad kad je snimanje konačno završilo, poznati glumac je sam odlučio progovoriti o ovom iskustvu.

U intervjuu kojege je dao magazinu Empire, Leto je dao poprilično živopisno objašnjenje svog ponašanja. “Duboko sam zaglibio u ulogu Jokera. No to je bila jedinstvena prilika i nije postojao drugi način da je odradim. Moram priznati da mi je bilo zabavno igrati te psihološke igrice, ali istovremeno je bilo i dosta bolno, osjećao sam se kao da sam rodio”, rekao je glumac o svom iskustvu.

Zahtjevne uloge traže takvu predanost

Glumci s kojima je surađivao na “Suicide Squadu” su bili zadivljeni njegovom predanošću i činjenicom da se danima ponašao poput Jokera. Leto je navodno i nakon odlaska sa filmskog seta znao nazvati svog kolegu glumca Jima Parracka i davati mu neočekivane naredbe. Drugim glumcima je na kućne adrese slao mrtve svinje, što je dovelo do neugodne situacije u kojoj se jedan dio glumačke postave distancirao od njega i nisu htjeli s njim razgovarati.

Neprestano ponašanje poput fiktivnog lika kojeg glume je relativno rijetka pojava u glumačkom svijetu, no čini se da neke uloge to zahtijevaju, ako se žele odraditi na najbolji mogući način. S jedne strane to dovodi do izolacije koja također hrani samog lika, no s druge dovodi do duševnih boli o kakvima Leto priča u spomenutom intervjuu.

Nakon nezaboravne uloge koju je Heath Ledger odradio u “Vitezu tame”, i za koju je nagrađen Oscarom, bilo koji glumac koji je odabran za idućeg Jokera u startu ne bi bio dočekan s odobravanjem. To se dogodilo i Jaredu Letou, što mu je sigurno otežalo angažman, ali ga je očito i dodatno motiviralo. Ono što zasad znamo je da je njegov Joker fizički dosta drukčiji od svih prethodnik, a za ocjenu karaktera ćemo još morati pričekati.