Kako je Krist Novoselic na harmonici odsvirao 'Sweet Child O' Mine' i potpuno oduševio internet

Znači li ovo konačni kraj monumentalnog sukoba Guns N' Rosesa i Nirvane?

FOTO: Youtube

Sjećate se kad su se Guns N’ Roses i Nirvana početkom 90-ih mrzili vrlo javno i intenzivno? Jedni druge su vrijeđali na svojim nastupima, maltretirali se u backstageu i obračunavali u medijima. Njihov odnos je bio spektakularan, ali na potpuno negativan način. Nirvana je predstavljala novu scenu koja se tek pojavila i koja je polagano preuzimala primat od kosmatog metala. Uz to, oba benda su imala nevjerojatne ego tripere za pjevače.

Kako izgleda odnos članova ova dva benda u 2015.? Basist Gunsa Duff McKagan neku večer je u Seattleu održao promociju svoje nove knjige “How To Be A Man”, a kao sugovornik na pozornici pridružio mu se nitko drugi nego Krist Novoselic, nekadašnji basist Nirvane. Njih dvojica su, nakon doze neobaveznog ćaskanja, odlučili nešto i zasvirati. McKagan je izvukao bas gitaru, a Novoselic – harmoniku. Zajedno su izveli jednu od najpoznatijih pjesama Gunsa “Sweet Child O’ Mine”.

Poprilično bizarna scena, no ova dva ostarjela rokera očito su ostavila razmirice iza sebe. Moramo priznati i da Novoselic, koji danas više izgleda kao simpatični djedica nego basist grunge benda, rastura na harmonici.