Neki fanovi imaju potpuno drugačiju ideju kako su novi Avengersi zapravo trebali završiti

Količina nelogičnosti u filmu je potpuno fascinantno duhovita

How It Should Have Ended, odnosno ‘Kako je trebao završiti’ je fenomenalan YouTube kanal koji se bavi samo parodijama filmova. I umjesto da ih spradaju kao svi normalni ljudi, upirući prstom u njih i govoreći ‘HAHA’, ovi ljudi ulože ogroman trud u ismijavanje uspješnih filmova. Oni, naime, animiraju kratke crtane filmove u kojima odigraju logični kraj, koji se uglavnom ne slaže s filmom koji vidimo u kinima.

Sada su se primili zadnjeg Marvelovog filma – ‘The Avengers: Age of Ultron’. Toliko žele ismijavati Avegerse da su ovaj video morali, po prvi put, podijeliti u dva dijela. How It Should Have Ended postavlja neka vrlo jednostavna pitanja (naravno, prestanite čitati i gledati sada ako još niste pogledali nove Avengerse) – ako je Ultorn uspio ući u Internet, kako nije uspio pobijediti Avengerse iste sekunde? Ako je Ultron mogao dodati novac na račun trgovca oružje, zašto nije oteo sav novac Tony Starku? I ako može kontrolirati sva računala svijeta, zašto ne preuzme Iron Man odijelo?

Količina nelogičnih pitanja koja se nameću u Avengersima je urnebesna. Barem kada ih radi ekipa iz How It Should Have Ended.