Svi uporno napadaju JK Rowling, a ona svaki put ima sve bolji odgovor

Autorica Harryja Pottera nerado ulazi u sukobe, ali kad to napravi je fenomenalna

FOTO: AFP

Britanska spisateljica J.K. Rowling jedna je od aktivnijih zvijezda literarnog svijeta kad su u pitanju društvene mreže. Poznata je po tome što sa svojim fanovima nerijetko dijeli misli svakakve naravi. Vjerojatno ste upoznati s time da je u Velikoj Britaniji trenutačno u tijeku sastavljanje vlade, odnsno izbori. Situacija je napeta, a i sama Rowling se oglasila na twitteru po tom pitanju.

Odgovor na njene lijevičarske političke svjetonazore uslijedio je vrlo brzo i bio je krajnje neprimjerenog, pa čak i vulgarnog karaktera. Jedan ju je desničar, naime, nazvao pi*kom.

@jk_rowling @Matthew_Ireson Fuck off you Labour CUNT. All you lefties are finished in this country, especially you JK bitchface.

— sjosiah0 (@Steve Josiah)

Rowling, žena od čovjeka kakva je, njegove je postove retweetala na svom zidu i nije se nimalo suzdravala kad je odgovor bio u pitanju. Upoznala ga je s time da internet nije samo medij koji pruža mogućnosti za mizogine ispade, nego i da nudi sprave za povećanje penisa.

Mizogini čovjek s početka priče nije joj ostao dužan, ali samo je još jednom dokazao svoju ignorantnost.

@jk_rowling Whereas having talent can’t be brought you shitty lefty ‘writer’. Btw what’s it like living in SNP run Scotland and Tory UK?

— sjosiah0 (@Steve Josiah)

No, Rowling je dokazala svoju veličinu postom u kojem mu je jednostavno ukazala na to da zahvaljujući upravo dobiva potporu iz svih krajeva svijeta.

Tako se to radi. Bravo, Jo!

anigif_original-4821-1431109512-36