Netko je napravio retro verziju trailera za "Batman vs. Superman" i izgleda nam puno bolje od pravog

Cavilla i Afflecka zamijenili su Christopher Reeve i Adam West

Kad je krajem prošlog tjedna iscurio mrgodni trailer za film “Batman v. Superman: Dawn of Justice”, reakcije su bila šarolike, ali je prevladavao manjak oduševljenja. Najviše mu se prigovaralo što je pretjerano mračan i dramatičan.

Mladi filmaš Bobby Burns zbog toga je odlučio snimiti svoju verziju trailera u kojoj je ubacio Batmana iz šezdesetih i Supermana iz sedamdesetih, koji su unijeli malo vedrine u tmurnu najavu za novi film. Umjesto nadurenog i vječno kišom natopljenog Henrya Cavilla, gledatelje pozdravlja Christopher Reeve kao snažni Superman željan borbe sa svojim neprijateljima. Isto tako je osorni Batman Bena Afflecka zamijenjen puno zaigranijim momkom u kombinezonu kojeg je tumačio Adam West.

Usprkos tome što u ovom foršpanu ima manje eksplozija (ti superheroji su se borili u jednostavnijem vremenu), akcije ne nedostaje. Tako se Batman pokušava izboriti sa tempiranom bombom, a Superman se bori protiv zlikovca Nona. Najzabavnija stvar u ovom videu je zapravo to što je ostavljena zvučna pozadina iz originalnog trailera, koju je teško poistovjetiti s retro vizualima.

https://www.youtube.com/watch?v=F6cpTjsHTNk