Možda ste propustili ove trailere pa ih pogledajte preko vikenda

Od više i manje dobrih superheroja, preko dokumentaraca do ekranizacija

FOTO: YouTube

Redakcija kulture Telegrama se ozbiljno trudi prenijeti vam sve nove trailere za filmove i serije koji izlaze svaki tjedan. Imamo dva problema. Jednostavno ih ne uspijemo poloviti sve. A drugi, i puno veći, problem je što ih ni vi ne stignete pogledati. Na poslu vam je nezgodno gledati trailere, kada dođete kući već zaboravite što ste htjeli pogledati, a preko vikenda vam se neda kopati da bi našli ono što ste propustili.

Zato svaki vikend za vas skupimo najbolje trailere na jedno mjesto. Ima svega ovdje. Od foršpana koji su podigli neviđenu buku kod fanova, superherojskih flimova koji će oduševiti, sundance hitova, vrlo inteligentnih adaptacija knjiga, super crtića i nekih stvarno jezivih stvari. Ovo je Telegramom pregled najboljih trailera koje ste možda propustili ovog tjedna.

Batman v. Superman: Dawn of Justice

Već tjedan dana je internet potpuno lud. Izašao je prvi trailer za Batman v. Superman i izgleda potpuno jezivo. Slika je isprana, Batman izgleda puno manje cool nego što su svi očekivali, a ono što je najgore je što se ne nazire nimalo osjećaja da se radi o stripovskom filmu. Istina, imamo još malo vremena da nas razuvjere idućim trailerima, s obzirom da film izlazi tek za godinu dana.

Fantastic Four

Pisali smo o ovom traileru i poprilično nas je oduševio. Čini se da ovo neće biti samo još jedan stripovski blockbuster. Sve je ovdje malo drugačije. Svijet je malo tamniji, radnja je malo sumornija. Ali izgleda stvarno dobro.

The Death of Superman Lives: What Happened?

Ne mogu vjerovati da mi je ovo promaklo. Naime, devedesetih je Tim Burton radio na vrlo čudnoj adaptaciji Supermana u kojoj je trebao glumiti Nicolas Cage. Do sada smo imali samo nekoliko opskurnih fotografija Cagea u bizarnom Superman kostimu. Ali sada imamo cijeli dokumentarac o propasti možda najgore zamišljenog filma svih vremena. Izgleda fenomenlano.

The Little Prince

https://www.youtube.com/watch?v=6Hfnttt1BRA

Kada sam prije nekoliko dana pisao o ekranizaciji Malog princa, rekao sam da ovo izgleda kao najbolji Pixar film. Zapravo, ova ekranizacije prekrasne priče za sada izgleda bolje od bilokojeg Pixarovog filma koji sam ikada vidio. Užasno me zanima kako će završiti.

Dope

Ovo je jedan od hitova ovogodišnjeg Sundancea i vrlo je jasno zašto. Čini se kao da je riječ o pametnom i duhovitom filmu o tinejdžerima koji se uvale u probleme dok pokušavaju pobjeći od svog kvarta, s puno stila devedesetih i moderne tehnologije. Fora.

The Overnight

Još jedna komedija koja je izašla iz Sundancea i pokupila sasvim dobre recenzije. Iz trailera je dosta teško shvatiti što se točno događa, ali zapravo nije ni toliko važno.

Mr. Holmes

Ian McKellen glumi Sherlock Holmesa, što nam daje jednu jako zanimljivu perspektivu poznatog detektiva kao starog čovjeka. McKellen izgleda sjajno, a film izgleda kao dobar miks misterije i drame.

Area 51

Ime Oren Peli vam možda ne znači puno. Ali taj tip je prije 5-6 godina promijenio svijet horora. Naime, on je snimio film ‘Paranormal Activity’ i s time pokrenuo cijelu novu revoluciju kvazi dokumentarnih horor filmova. Naravno, niti je bio prvi u tom žanru, niti najbolji. Ali s obzirom da je film snimio za parsto tisuća dolara i zaradio stotine milijuna, svi pokušavaju pogoditi istu tu formulu. Ali Peli je otišao dalje – novi film se bavi srušenim letećim tanjurom oko tajne baze Area 51.

Black Mass

Ovo ste možda i vidjeli jučer. Pogotovo zato što Johnny Depp izgleda potpuno neprepoznatljivo. Depp glumi legendarnog mafijaša Whitey Bulgera, a cijeli film izgleda poprilično zastrašujuće. Na dobar način.

Gemma Bovery

Moderna verzija Madame Bovary u obliku romatične komedije. Meni osobno je malo dosta tih modernih interpretacija. Ali to je uglavnom zato što su loše. Možda ova bude dobra.

A Tale of Tales

Da, ovo je naprosto samo ludo.