Ovaj video će vam pokazati baš sve skrivene scene koje ste možda propustili u novom ‘Mad Maxu’

Vrlo je vjerojatno da niste primijetili ove suptilne reference na desetke drugih filmova

FOTO: YouTube

Novi ‘Mad Max’ je posvuda. Apsolutno svi pričaju o njemu. Facebook je prepun oduševljenih kritika profesionalaca i amatera, svakodnevno izlaze novi detalji sa snimanja, ljudi premontiravaju stare filmove da bi izgledali kao novi. To se uglavnom događa kada u rukama imamo budući klasik.

Montažer koji radi pod YouTube imenom Mr. Sunday Movies, kojeg smo već spominjali ovdje, sada je uzeo ‘Mad Max: Fury Road’ i razmontirao ga do najsitnijih detalja. Njegov je cilj pronaći sva skrivena značenja, reference na druge filmove, spominjanja starih ‘Mad Maxova’. Fascinantno je koliko sitnica nam može promaći kada gledamo film.

Više i manje očite reference na druge filmove

Neke od referenci su vrlo očite, kao činjenica da zatvorenike koriste kao ukrase na haubama, što smo već vidjeli u ‘Mad Maxu 2’. Ali onda, ima onih koje su puno skrivenije i traže dosta ozbiljan fanatizam da bi se pronašle. Na primjer, na djelić sekunde vidimo tetovažu na Tomu Hardyju, tetovažu koju su mu stavili War Boysi i na kojoj se vidi da su ga označili kao drumskog ratnika.

Pogledajte video sami i probajte pohvatati koliko ste ovih skrivenih detalja i sami vidjeli.