Paramount Pictures snima biografski mjuzikl o Robbieju Williamsu, prava su ih koštala 25 milijuna dolara

Nakon uspjeha mjuzikla 'Mean Girls', a uoči lansiranja filma o Bob Marleyju, Paramount najavljuje još jedan glazbeni film

FOTO: AFP

Izvori iz Paramount Picturesa potvrdili su da je taj studio preuzeo sjevernoamerička prava na biografski film Robbieja Williamsa “Better Man”, piše Screen Daily.

Michael Gracey, koji je režirao film “The Greatest Showman” i producirao biografski film o Elton Johnu “Rocketman”, najavljen je kao režiser na ovom projektu, a Paramount očekuje prikazivanje u kinima krajem godine. Inače, prava za film koštala su, navodno, čak 25 milijuna dolara.

Ugovor za film “Better Man” dolazi u trenutku u kojemu se Paramount nastavlja pozicionirati kao studio za glazbene filmove.

Uspjeh mjuzikla ‘Mean Girls’

Prošlog mjeseca objavili su mjuzikl “Mean Girls”, koji je zaradio 66 milijuna dolara u Sjevernoj Americi i bio na prvom mjestu gledanosti čak tri uzastopna vikenda, a lansiraju i film “Bob Marley: One Love” 14. veljače.

Simon Gleeson, Oliver Cole i Michael Gracey zajedno su napisali scenarij za “Better Man”, a Paul Currie, Gracey, Coco Xiaolu Ma, Jules Daly i Craig McMahon potpisani su na projektu kao producenti.

Podsjetimo, Williamsov život je nedavno obradila i četverodijelna Netflixova dokumentarna serija “Robbie Williams”, koja se bavi njegovom karijerom i problemima s mentalnim zdravljem.