Snima se spinoff filma Men in Black ali, nažalost, čini se da u njemu neće biti Willa Smitha i Tommyja Lee Jonesa

Novi film trebao bi nas upoznati s posve novim likovima

FOTO: screenshot

Men in Black je 1997., kad se pojavio, bio izuzetno popularan zahvaljujući prilično zabavnoj priči o izvanzemaljcima koji žive među nama kao ilegalni imigranti te Willu Smithu i Tommyju Lee Jonesu u glavnim ulogama. Uspjehu filma vjerojatno je pomogla činjenica da je izvršni producent bio Steven Spielberg.

Kasnije su uslijedila još dva nastavka koja nisu bila toliko popularna, ali sama ideja očito je filmskim studijima još uvijek interesantna. Upravo je objavljeno da se snima Men in Black spinoff koji bi prema prvim informacijama trebao režirati F. Gary Gray, redatelj filmova The Italian Job, Law Abiding Citizen s Gerardom Butlerom te vrlo hvaljenog Straight Outta Compton.

Originalni Men In Black su rasturili na kino blagajnama

Matt Holloway i Art Marcum, scenaristi prvog Iron Mana već su napisali scenarij, a Man in Black spinoff pozabavit će se novim likovima koje još nismo upoznali u dosadašnjim filmovima. To znači da siguno nećemo vidjeti Willa Smitha i Tommyja Lee Jonesa u reprizi svojih uloga.

Prvi Man in Black film koji je stigao u kina 1997. zaradio je nevjerojatnih 590 milijuna dolara na uloženih svega 90 milijuna. Relativno brzo snimljen je nastavak 2002., a cijelo desetljeće kasnije stigao je i treći nastavak. Iako nastavci nisu bili ni blizu uspješni kao originalni film, cijela franšiza je utržila impresivnu cifru od 1,5 milijarde dolara.

 

Inače, ako ste zaboravili, ovako su Men In Black izgledali prije više od dvadeset godina: